Аз също имам добри впечатления от Техно Род, но това което ме примамва в чешките Стар Лайн е 3 годишната гаранция, която забравих да я спомена. Техно Род досега не са ми издържали три години, а при тях няма гаранция...единственото, което ме примамва там е цената - два пъти по-евтина от Стар Лайн.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подробности около разни ремонти на 159
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от Telerig Покажи съобщениеАз също имам добри впечатления от Техно Род, но това което ме примамва в чешките Стар Лайн е 3 годишната гаранция, която забравих да я спомена. Техно Род досега не са ми издържали три години, а при тях няма гаранция...единственото, което ме примамва там е цената - два пъти по-евтина от Стар Лайн.
При скъсан тампон или разбит шарнир те изкарват теб виновен че караш офролд а не е умора на матеряла и си чал с гаранцията !Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Първоначално публикувано от Telerig Покажи съобщениеАз също имам добри впечатления от Техно Род, но това което ме примамва в чешките Стар Лайн е 3 годишната гаранция, която забравих да я спомена. Техно Род досега не са ми издържали три години, а при тях няма гаранция...единственото, което ме примамва там е цената - два пъти по-евтина от Стар Лайн.Alfa 159 2,4 JTDm Q4
ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
ex Alfa 156 1,9 JTD
ex Alfa 75 1,8
Comment
-
Благодаря за бързите отговори - съгласен съм изцяло - гледат се километрите, аз въртя по 15 - 20 000км на година, ако старлайна кара толкова означава, че си заслужава гаранцията в известен смисъл, но ако смяната е разправия и има някаква уловка с шарнири или тампони...не си струва изобщо. Ако е читав вносителя - добре, но инак работата си отива към турските.
Comment
-
-
Аз пък от тия технород не съм доволен.
В сервиз от тоя форум ги слагаха и на двата (166-ца и Мултипла) след има няма 300 км. се разскърцаха като някоя стара каруца.
Гресираха ги и спряха да скърцат. Но единия след 1000 км. започна да тропа. Не тропане на счупено, а окачването тропа твърдо, а не меко и плътно. За толкова пари - толкова. Ако някой не разбира, то може и да не забележи, че не е нещо както трябва и всичко ще си бъде "нормално", защото тези коли така возели, примерно.
Нямам наблюдение над моделите за 159-ка. Там може да е по-различно.
Но има едно важно нещо - на почти всички коли задния голям тампон при оригиналното окачване е маслен. Всички не оригинални носачи задния тампон е просто гума. И винаги като смениш оригиналните носачи с не оригинални, просто колата става друга. Нищо общо с оригиналната возия на оригиналното окачване.Last edited by BO; d.m.y г., 16:02.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеАз пък от тия технород не съм доволен.
В сервиз от тоя форум ги слагаха и на двата (166-ца и Мултипла) след има няма 300 км. се разскърцаха като някоя стара каруца.
Гресираха ги и спряха да скърцат. Но единия след 1000 км. започна да тропа. Не тропане на счупено, а окачването тропа твърдо, а не меко и плътно. За толкова пари - толкова. Ако някой не разбира, то може и да не забележи, че не е нещо както трябва и всичко ще си бъде "нормално", защото тези коли така возели, примерно.
Нямам наблюдение над моделите за 159-ка. Там може да е по-различно.Alfa 159 2,4 JTDm Q4
ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
ex Alfa 156 1,9 JTD
ex Alfa 75 1,8
Comment
-
Колеги, искам да сменя маслото на скоростната кутия, че имам съмнения относно мазителните му качества вече а и гледам по сервизна книжка му остават 4000 км. пробег до смяна ... сутрин когато колата е студена първите 2 минути не превключва плавно. Колата е от подписа, ръчка. Маслото което са сложили при смяната е някакво холандско, 75w90 .. с такива характеристики масло ли да търся?Last edited by angels; d.m.y г., 11:45.Alfa Romeo 159, 1,9JTS EX
Comment
-
Дайте акъл за майстор в гр.Варна да ми диагностицира /претрисането сутрин на студен мотор/ проблема, че с едно майсторче вече ударих греда.
А пък по добре няма да става а и не ми се чака докато почне да пали от 4 тия пътAlfa Romeo 159 JTDm
Alfa Romeo 155 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Lunov Покажи съобщениеДайте акъл за майстор в гр.Варна да ми диагностицира /претрисането сутрин на студен мотор/ проблема, че с едно майсторче вече ударих греда.
А пък по добре няма да става а и не ми се чака докато почне да пали от 4 тия път
За варна - Иво (pininfarina)Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Някой да каже какви са крушките на габаритите, че никъде не намирам?
Comment
-
Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщениеНякой да каже какви са крушките на габаритите, че никъде не намирам?Alfa Romeo JTD - powered by 140 Монтански бизоня
Comment
-
Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщениеПроверете дюзите, сутрин на първо палене с диагностика.
За варна - Иво (pininfarina)Alfa Romeo 159 JTDm
Alfa Romeo 155 TS
Comment
Comment